SPOROČILO OB 40. LETNICI SVETOVNEGA DNE HRANE 2019
Peter Raspor, Univerza v Ljubljani
,
Emil Erjavec, Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani
,
Darja Barlič Maganja, Fakulteta za vede o zdravju, Univerza na Primorskem
,
Bety Breznik, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Republika Slovenija
,
Bojan Butinar, Znanstveno-raziskovalno središče Koper
,
Ivan Eržen, Nacionalni inštitut za javno zdravje
,
Mojca Jevšnik, Zdravstvena fakulteta, Univerza v Ljubljani
,
Elizabeta Mičović, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Republika Slovenija
,
Andrej Ovca, Zdravstvena fakulteta, Univerza v Ljubljani
,
Blaža Nahtigal, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Republika Slovenija
,
Janez Podobnik, ECPD Ljubljana
,
Igor Pravst, Inštitut za nutricionistiko
,
Marjeta Recek, Ministrstvo za zdravje
,
Sonja Smole - Možina, Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani
,
Dejan Škorjanc, Fakluteta za kmetijstvo in biosistemske vede, Univerza v Mariboru
,
Zdravko Štor, Univerzitetni klinični center Ljubljana
,
David Tavželj, ICPE Ljubljana
Blanka Vombergar, Izobraževalni center Piramida Maribor, Višja strokovna šola za živilstvo in prehrano Maribor